Konferencer

Står konference planlægning for døren?

At afholde en konference betyder at der er sat nogle mål der skal opfyldes, og at man gerne vil sikr at deltagerne føler at de har fået noget værdi for den tid, og de penge der er brugt på at deltage. Vi har flere års erfaring, og kan derfor bistå med flere aspekter af jeres konference. 

Det kan være alt fra sparring, planlægning og eksekvering. Mulighederne hos os er mange, men det vigtigste for os, er at sikre at I, samt jeres gæster, er tilfredse.

Så hvor starter vi? Vi har forståelse for at hver detalje betyder noget, så vores udgangspunkt vil altid være på jeres mål, og finde ud af hvordan vi gør dagen eller dagene til en succes. Så starten vil være målet for jeres konference, derfra kan vi hjælpe med at bryde dette ned i specifikke opgaver, samt planlægning.

Når vi har fået brudt det ned i opgaver, kan vi se hvilke ressourcer der er behov for, for at sikre at konferencen bliver en success. Behovene kan variere meget, til nogle konferencer bistår vi med kommunikation med talerne, koordinering op til samt værter og værtinder til indtjekning. Hos andre, er det et mere praktisk behov, så det kan være at skabe overblikket over alle udstillere på venuet, opsætning af stande, scener, lyd og lys.

Til at starte med tager vi altid en indledende samtale, således vi afdækker om vi er det rette match for hinanden.

Hvis det lyder interessant, så giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular.

Whatever Event
Whatever Event