Julefrokost

Nu er det jul igen

Leder du efter en der kan hjælpe med eller afvikle årets vildeste firmajulefrokost, som skaber misundelse hos jeres konkurrenter? Så er det os du leder efter.

Vi ved godt at det kan være svært at slippe ansvaret, og have tiltro til at andre kan gøre det lige så godt som en selv, men vi har netop specialiserede os i events, fordi det er dét vi brænder for og elsker at lave. Derfor tør vi også godt garantere at I bliver glade, hvis I lader os stå for jeres julefrokost arrangement 2022.

Vi har fokus på kvalitet og glade kunder. Vi siger at vi kan levere alt inden for events, og I må meget gerne teste os på det. Vi holder både det store overblik, men har også fokus på hver en lille detalje, lige fra bordkort til sammensætningen af den helt rigtige menu. 

Vi møder jer der hvor I er. Måske I selv har lokalerne og har bestemt jer for et tema og en menu, eller også har I slet ikke nogen holdning til det, men vil bare gerne kunne møde op til en fantastisk oplevelse. Lige meget hvilken situation i står I, og om I har en masse ideer selv eller har brug for at vi kommer med dem, så skal vi nok hjælpe jer trygt i mål med at holde en firmajulefrokost som jeres medarbejdere og kollegaer sent vil glemme.

Booker i os til et 360° event, hvor I trygt overlader hele eventet i vores hænder, så får I en dedikeret projektleder på fra starten, som bliver jeres ’single point of contact’, som sørger for det hele og hele tiden holder jer orienterede undervejs.

Har I nu glædet jer hele året (eller måske i flere år) på at få lov til selv at arrangere julefrokosten, så forstår vi jer godt (vi elsker det jo selv), men så kan vi også sagtens hjælpe jer, og sørge for at dine kollegaer bliver imponerede over dine evner indenfor eventafholdelse. Vi kan for eksempel leverer barerne inkl. bartendere, vi kan sørge for personalet (runnere, tjenere, værter/værtinder, dørvagter etc), så jeres eget personale selv kan få lov til at nyde aftenen. Vi kan hjælpe jer med at pynte op og tage ned. Så lige meget hvad du har brug for hjælp til, for at dine drømme kan gå i opfyldelse, så hjælper vi hellere end gerne!

Kontakt os

Vil du høre nærmere om hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så send os en mail, eller giv os et kald. Så står vi klar til at hjælpe jer!