fortæl os om dit næste arrangement
Vi er her for dig
360° Events
Vi kan sørge for hele eventet, eller blot dele af det
Tidligere
Næste

Din professionelle eventpartner

Vi ved godt at det kan være svært at slippe ansvaret, og have tiltro til at andre kan gøre det lige så godt som en selv, eller lige husker alle de små detaljer der plejer at gøre jeres event helt specielt.

Bare rolig, hos os er I i gode hænder, vi bruger tiden på at forstå hvad der er vigtigt for netop jer, og hvis vi på noget tidspunkt er i tvivl, bruger vi gerne tiden på at dobbelttjekke.

Vores kunder bruger ofte os fordi de enten ikke selv har kapacitet til at stå for koordineringen og planlægning, eller fordi de ønsker professionel rådgivning til at få det bedste ud af deres næste arrangement. 

Vores mange års erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitetssikre løsninger, uanset om vi står for hele event eller blot dele af det.

DEN KOMPLETTE LØSNING

Hvis du vælger denne løsning, assistere vi med alle aspekter af jeres event.

Du får fra start af én kontaktperson, så du ved hvem du skal snakke med, og hvad du kan forvente.

Du fortæller os om dine forventninger, og vi sikre at dette udføres ned til mindste detalje.

Samtidig får du også fordelen af at få én samlet regning, uagtet om der er behov for en eller flere leverandører. Dette gør at du altid kan vide dig sikker på prisen, og ikke får uventede ekstra regninger.

EVENT MANAGEMENT

En Event Manager kan være med til at sikre at dit event afvikles hensigtsmæssigt, og helt efter planen.

Hvis du selv har stået for planlægningen op til, kan du fortsat godt gøre brug af en eventmanager hos os. Her vil vi blot skulle "klædes på", også vil vi kunne være med til at skabe en fantastisk dag.

Hvis vi har stået for planlægningen, og vi når til selve afvikling af eventet, så vil denne person typisk være den samme som er ansvarlig for planlægningsfasen.

Uanset hvad vil vores fokus være på at sikre en succesfuld afvikling.

DEL-LØSNINGEN

Nogle events kræver ikke at man har en partner til at få styr på det hele, derfor tilbyder vi også at vi kan bistå med lige netop det I står og mangler.

Er det i forhold til det praktiske? At få transporteret det hele fra A til B, er det oprydningen efter fordi jeres venue skal være tømt i løbet af natten?

Eller er det inspiration, planlægning eller udlejningsdelen?

Uanset hvad, er vi helt sikre på at vi kan hjælpe jer.

 

RÅDGIVNING & SPARRING

Har du brug for hjælp til at sikre at du får det mest optimale ud af jeres arrangement? Lad os hjælpe.

Brug vores erfaring til at give dig selv en fordel. Om det er at få det meste ud af dit budget, den praktiske del, inspiration til designet af eventet eller noget helt tredje, så gør vores viden og erfaring at vi kan hjælpe dig til at få det bedst mulige event.

Vores vigtigste opgave er at sikre at du, og dine gæster er tilfredse.